Bol de Quinoa roșie cu smog elvețian și ou Pocat

Bol de Quinoa roșie cu smog elvețian și ou Pocat
Bolul roșu de Quinoa cu Bietă elvețiană și ou Pocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 470 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, uleiul de măsline, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Brânză Elvețiană Cu Salată De Ouă Poșate, Cârnați și roșii fierte cu brânză elvețiană și ouă Pocate, și Ciorbă elvețiană și fasole albă cu ouă Pocate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti quinoa conform instructiunilor pachetului. Între timp, aduceți o cratiță medie cu aproximativ 2 in. de apă și oțet la foc mic; păstrați fierbinte, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, morcovul si tulpinile de smog, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Chard ElvețianChard Elvețian
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoi și ciuperci; gatiti pana cand ciuperca se inmoaie, adaugand ulei in tigaie daca este necesar, aproximativ 2 minute. Puneți frunze de bietă deasupra legumelor, adăugați 2 linguri. apă și sare și gătiți, acoperite, până când frunzele se ofilesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă quinoa. Împărțiți amestecul între 2 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Crăpați un ou într-un vas mic. Folosind o lingură cu fante, rotiți apa fierbinte într-un cerc, apoi turnați încet oul. Gatiti pana cand firmele albe si galbenusul se fac asa cum va place (1 minut pentru setarea usoara).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
5
Ridicați oul din apă pentru a acoperi unul dintre bolurile de quinoa; repetați cu al doilea ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți fiecare bol cu 1 lingură. ulei și presărați cu piper și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista