Bol De Orez Brun Cu Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolul de orez brun cu curcan. O porție conține 628 calorii, 60g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,21 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piept de curcan, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul brun cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bol De Orez Brun, Bol De Orez Brun Și Fasole Roșie, și Bol Cu Ou De Orez Brun Massa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați orezul, 1/4 linguriță sare, 2 căni bulion și 1 cană apă; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți, acoperit, până când orezul este fraged (aproximativ 45 de minute).
Între timp, tapetați o foaie de copt cu folie.
Așezați curcanul pe foaie și acoperiți cu ulei. Se condimentează cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se unge cu 1 1/2 linguriță sos de soia. Prăjiți, întorcându-vă la jumătate, până când curcanul este gătit și un termometru pentru carne introdus în centru citește 165 (50-55 minute).
Scoateți din cuptor și transferați curcanul pe o tăietură. Cort cu folie și lăsați să se odihnească (aproximativ 5 minute).
Se amestecă spanacul, ceapa verde și restul de 1 1/2 lingurițe de sos de soia în orez cu restul de 1 cană de bulion încălzit. Tăiați subțire curcanul. Împărțiți orezul și curcanul feliat în 4 boluri; stropiți fiecare cu ulei de susan și presărați semințe de susan, dacă doriți.