Bol Cu Tăiței De Somon

Bolul cu tăiței de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 520 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de sparanghel, piper, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Bol Cu Tăiței De Somon, Bol De Tăiței Rece Cu Somon, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii in apa clocotita pana se inmoaie (aproximativ 6 minute pentru soba, 8 pentru spaghete).
Transferați cu clești într-o strecurătoare.
Adăugați sparanghel în aceeași apă clocotită. Gatiti pana la al dente (aproximativ 2 minute); clătiți sub apă rece.
Încălziți o tigaie sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Înveliți ușor cu spray de gătit. Gatiti somonul pana este fiert, intorcand bucati (aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte). Rezervă.
Bateți împreună uleiul de susan, coaja de tei și sucul și sarea și piperul într-un castron mic.
Combinați tăiței, sparanghelul și vinaigreta într-un castron mediu de servire.
Adăugați castravetele și avocado; aruncați pentru a acoperi. Chiar înainte de servire, adăugați somon.
Serviți cald sau la temperatura camerei sau faceți până la 4 ore înainte și păstrați-l la frigider într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.