Bol cu tăiței Bok Choy și Tofu
Bok Choy și tofu Noodle Bowl ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, tofu, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Castron picant de creveți și tăiței Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fidea ca pachetul direcționează.
Scurgeți și împărțiți în 4 boluri. Între timp, combinați sosul de soia, uleiul de susan și bulionul și lăsați-l deoparte.
Tăiați tofu pe lungime în 3 bucăți.
Tăiați transversal în 1/2-in. se lipesc și se usucă.
Se încălzește 1 lingură. ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mare. Tofu brun (nu amestecați), 4 minute; maro pe cealaltă parte. Setați pe fidea.
Adăugați 1 lingură rămasă. ulei vegetal la aceeași tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ghimbirul si usturoiul pana cand sunt parfumate, 30 de secunde.
Adăugați bok choy și gătiți până se ofilesc, 5 minute.
Adăugați amestecul de bulion rezervat și gătiți până la fierbinte, aproximativ 1 minut. Se amestecă amestecul peste tăiței și tofu și se presară cu ceapă.