Bol cu legume italiene
Rețeta „Bol italian cu legume” este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță o opțiune super fără lactate pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 204 calorii . Această rețetă este pentru 10 persoane. Pentru 1,19 dolari per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au preparat această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită căței de usturoi, macaroane cu cot, varză și apă. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor la cupă de 51% , acest fel de mâncare este solid. Încercați „Supă italiană de cârnați și legume” , „Supă italiană de legume” și „Supă de toamnă într-un bol” pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală olandeză sau într-un ceaun pentru supă, la foc mediu, gătiți carnea de vită până când nu mai este roz; scurgeți-o.
Adăugați următoarele 12 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când legumele sunt fierte.
Adăugați varza, macaroanele și pătrunjelul. Gătiți încă 20 de minute sau până când varza este fragedă.