Bol Confortabil De Mei Cu Sos De Ciuperci Și Varză
Bolul confortabil de mei cu sos de ciuperci și Kale este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 170 calorii. 224 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, bulion de legume, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Bol Confortabil Pentru Buddha Quinoa, Bol de orez de orz cu dovlecei, ciuperci și Kale în sos Teriyaki, și Millet Methi Pulao-Pulav de mei cu coadă de vulpe cu frunze de schinduf - mei Indian s pentru rețete similare.