Bok Choy și salata de ananas cu sos de arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 145 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de prăjit, morcovi, pastă de chile-usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Salată Bok Choy și Tofu cu sos de morcov-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați bok choy pe jumătate pe lungime, clătiți-l și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
2
Tăiați frunzele în cruce în panglici de 1 inch lățime, tăiați tulpinile în cruce în bucăți de 1/4 inch și transferați ambele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ingredientele rămase, stropiți cu pansamentul și aruncați pentru a combina.