Bok choy saut cu ceapă caramelizată, stafide aurii și nuci de pin prăjite

Bok choy saut cu ceapă caramelizată, stafide aurii și nuci de pin prăjite
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.01 pe portie. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, sherry, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Spanac Sotat Cu Nuci De Pin Și Stafide Aurii, Rețetă De Spanac Sotat Cu Nuci De Pin Și Stafide Aurii, și Orez cu usturoi cu ceapă saut, roșii uscate la soare și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați stafidele și sherry-ul într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 4 linguri de ulei într-un cuptor olandez cu fundul greu, la foc mediu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional și apoi mai frecvent la sfârșit, până când este profund caramelizat și lipicios, aproximativ 40 de minute, reducând căldura și adăugând o lingură sau două de apă, ceapa începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați amestecul de stafide și amestecați, folosind o spatulă de lemn pentru a degrada fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați ceapa într-un vas și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Ștergeți tigaia și reveniți la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 3 linguri de ulei și, când străluciți, adăugați tulpini de bok choy tocate. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand bok choy elibereaza majoritatea lichidului si incepe sa se rumeneasca, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Subţire-Subţire-
8
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați frunze de bok choy tocate și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 6 minute. Se reduce focul, se adaugă amestecul de ceapă și se amestecă pentru a se încorpora. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy FrunzeBok Choy Frunze
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Transferați legumele într-un platou, presărați cu nuci de pin și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista