Bok choy fiert cu usturoi, ghimbir și soia

Bok choy fiert cu usturoi, ghimbir și soia
Braised Baby Bok Choy cu usturoi, ghimbir și soia ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Ghimbir Și Usturoi Bok Choy Fiert.

Instrucțiuni

1
Înmuiați bok choy într-un castron mare cu apă rece, învârtind pentru a slăbi orice nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se scurge, se taie pe jumătate pe lungime și se usucă cu grijă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați bok choy înjumătățit, tăiați partea în jos, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita aglomerarea tigaiei și căutați până se rumenesc profund, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scoateți pe o farfurie mare sau pe o foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Reduceți focul la mediu și adăugați ghimbir și usturoi, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
7
Adăugați apă și oțet și aduceți la foc mic, amestecând și răzuind fundul tigaiei cu o spatulă sau o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți rumenite. După 1 minut, adăugați sos de soia și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați bok choy înapoi în tigaie și gătiți, neacoperit, până când frunzele de bok choy sunt ofilite și tulpinile sunt crocante-fragede, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Scoateți bok choy la platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
10
Continuați să gătiți lichid în tigaie la foc mediu până când se reduce la o glazură de consistența dorită, 6 până la 8 minute. Lingurați glazura peste bok choy și garnisiți cu semințe de susan și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Bok ChoyBok Choy
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Se servește cu orez fiert fierbinte, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista