Bok Choy cu usturoi
Bok Choy cu usturoi este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei vegetal, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Baby Bok Choy Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți bulionul cu amidonul de porumb. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare până când este parfumat, 20 de secunde.
Adăugați bok choy și amestecați până când frunzele încep să se ofilească, 2 minute.
Adăugați bulionul și gătiți, amestecând, până se îngroașă ușor, 30 de secunde.
Scoateți bok choy de pe foc, condimentați cu sare și piper și serviți.