Bok choi cu sos de stridii și ardei iute
Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, Bok choi cu sos de stridii și ardei iute ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 238 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,95 USD pe porție. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Funcționează bine ca fel principal American. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, căței de usturoi, bok choi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Rețete similare includ Bok Choy cu sos de stridii, Baby Bok Choy cu sos de stridii, și Vinete, bok choy și ciuperci în sos de stridii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok, adăugați usturoiul și prăjiți timp de 2 minute. Sfat în bok choi și amestecați bine la foc timp de 4 minute până se ofilește.
Se toarnă sosul de stridii, soia și 50 ml apă. Se fierbe încă 3 minute, apoi se împrăștie peste ardei iute pentru a servi.