Boia De Pui Saut
Saut paprika de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Boia De Pui Saut, Varza Kale Saut Cu Boia Afumata, și Saut verdețuri de varză și ceapă dulce cu boia.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați masa matzo, boia de ardei, muștar, sare și piper. Înveliți uniform puiul cu amestec de masă matzo, rezervând orice amestec rămas.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 3 lingurițe de ulei la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați pui; gatiti 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 linguriță de ulei.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă bulionul, vinul și amestecul matzo rezervat. Întoarceți puiul în tigaie.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Se acoperă; se fierbe 7 până la 9 minute sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul părții mai groase (170 buc.f).
Se amestecă roșiile. Capac; gatiti 2-3 minute sau pana se incalzeste.