Boia afumată și Rutabaga Bisque

Boia afumată și Rutabaga Bisque
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Paprikan afumat și Rutabaga Bisque. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, unt, rutabaga și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de super. Încercați Paprikan afumat și Rutabaga Bisque, Bisque De Somon Afumat, și Boia Afumată Tri Tip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Odată ce untul face spumă, adăugați ceapa și țelina și condimentați generos cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede, dar nu rumenite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați rutabaga și bulionul, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până când rutabaga este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Adăugați jumătate și jumătate, paprika și piper alb și amestecați pentru a combina.Lăsați supa să se răcească ușor, apoi pur și simplu într-un blender până se omogenizează. (Va trebui să faceți acest lucru în loturi.) Gustați și condimentați cu mai multă sare și piper alb, după cum este necesar.Asocierea băuturilor: Royal Oak Pale Ale, Anglia. Bulele moi fac un contrast frumos cu un biscuit cremos, în timp ce malțul modest dulce al unei bere nu va jigni rutabaga. Un personaj ușor hoppy din bere adaugă complexitate împerecherii fără a aduce amărăciune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
AleAle
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista