Bogat Întuneric Fruitcake

Bogat Întuneric Fruitcake
Bogat întuneric Fruitcake ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1870 calorii, 26g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, migdale, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rich Crăciun Fruitcake, Rich Crăciun Fruitcake, și Rich Nuc Fruitcake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați stafidele și coacăzele. Spălați, uscați, gropiți și tocați datele. Se toacă stafidele și coaja de citrice. Feliați cireșele. Albiți migdalele și feliați-le pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
CoacăzeCoacăze
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DateDate
2
Combinați fructele și nucile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Ungeți și linia 3 tigăi standard pentru tort de Crăciun (aceste tigăi rotunde au o adâncime de cel puțin 3 inci și vin într - un set de trei dimensiuni-5, 7 și 9 inci) cu 4 straturi de hârtie cerată grea sau 3 straturi de hârtie maro. Ungeți din nou. Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Cerneti impreuna faina, praful de copt, sifonul, sarea si condimentele pe o bucata de hartie cerata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
5
Scoateți 1 cană din acest amestec de făină și combinați cu fructe și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Se amestecă până când fructele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
7
Crema untul până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Adăugați extracte. Adăugați treptat zahărul, amestecând până la crem. Bateți gălbenușurile de ou până la culoare deschisă și lămâie și bateți în amestecul de unt. Amestecați melasa și bateți bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
9
Adăugați jumătate din amestecul de făină rămas și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10
Bateți albușurile de ou până se rigidizează, dar nu se usucă; pliați în aluat. Amestecați ușor amestecul de făină rămas alternativ cu suc de fructe combinat și cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
11
Adăugați fructe și nuci făinoase, amestecând până când fructele sunt bine distribuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
12
Întoarceți aluatul în cutii de tort pregătite, umplând fiecare aproximativ 2/3 plin și împrăștiind uniform aluatul.
13
Coaceți în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Coaceți tortul mic 2 1/2 ore, tortul mediu 3 1/2 ore și tortul mare 4 până la 4 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Scoateți din cuptor și se lasă să stea 5 minute, apoi rândul său, pe suport de sârmă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Revista