Nevoie de o curs principal fără lactate? Boeuf Bourguignon ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $9.97 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1018 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, crenguțe de rozmarin, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați usturoiul pe o bucată mare de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Se toarnă 2 linguri de vin peste usturoi. Înfășurați folie în jurul usturoiului pentru a închide. Prăjiți usturoiul până la moale, aproximativ 40 de minute. Mișto. Apăsați usturoiul între vârfurile degetelor pentru a elibera din piei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Vin
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Gatiti slanina in oala mare la foc mediu pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Se toarnă picături în castron mic. Întoarceți 2 linguri în aceeași oală; rezervă restul. Creșteți căldura la mare. Lucrând în loturi, adăugați carne de vită în oală și rumeniți, aproximativ 7 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați carnea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
8
Se adauga ceapa tocata si morcovul tocat in oala; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se amestecă în făină. Întoarceți carnea de vită și sucurile acumulate în oală. Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați crenguțe de ierburi, frunze de dafin, usturoi prăjit și 2 căni de vin; se fierbe 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Prăjit
Frunze De Dafin
Vin
11
Adăugați 3 căni de bulion. Capac; se fierbe 1 1/2 ore, amestecând ocazional. Descoperiți; fierbeți până când carnea este fragedă, amestecând ocazional, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult. Aruncați crenguțele de ierburi și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Bulion
Carne
12
Gatiti ceapa perla intr-o cratita mare de apa sarata clocotita timp de 2 minute. Folosind o strecurătoare cu diametrul de 4 până la 5 inci, transferați ceapa într - un castron mediu; se răcește ușor, apoi se curăță. Întoarceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
13
Adăugați morcovii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
14
Scurgere.
15
Transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Scurgere. (Bacon, tocană și legume pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tocană
17
Încălziți 2 linguri de slănină rezervată în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Adăugați ciuperci;saut până la maro auriu, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
19
Adăugați ceapa de perle la ciuperci; saut până când ceapa este aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Ciuperci
Ceapă
20
Adăugați morcovi; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aduceți tocană la foc mic, subțierea cu mai mult bulion, dacă doriți. Se amestecă slănina și 2/3 din legume în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Morcov
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bulion
Tocană
21
Se transferă într-un castron mare. Top tocană cu legume rămase.