Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb)

Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb)
Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de porumb, lapte condensat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Cu Fulgi De Porumb, Fulgii De Porumb Se Sfărâmă, și Fulgi De Porumb Copane Coace.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi de copt cu folie. Pulverizați ușor cu spray de gătit. Umpleți vasul mediu cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Topiți zahărul într-o oală mare cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu până când devine chihlimbar adânc și începe să fumeze, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați unt și sare și amestecați cu lingura de lemn până se încorporează complet. În timp ce amestecați constant, adăugați lapte condensat îndulcit. Se amestecă până se încorporează complet, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Se amestecă fulgii de porumb. Cu o lingură de supă, scoateți amestecul în bile de aproximativ 2 linguri. Strângeți degetele și apăsați ușor grupurile împreună. Scufundați mâinile în apă ori de câte ori devin lipicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Lăsați clusterele să se stabilească la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
6
Servește.
7
Resturile pot fi păstrate până la 3 zile într-un recipient etanș la temperatura camerei sau refrigerate. Se vor lipi unul de celălalt dacă sunt aglomerați.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista