Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb)
Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de porumb, lapte condensat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Cu Fulgi De Porumb, Fulgii De Porumb Se Sfărâmă, și Fulgi De Porumb Copane Coace.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi de copt cu folie. Pulverizați ușor cu spray de gătit. Umpleți vasul mediu cu apă rece.
Topiți zahărul într-o oală mare cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu până când devine chihlimbar adânc și începe să fumeze, aproximativ 8 minute.
Adăugați unt și sare și amestecați cu lingura de lemn până se încorporează complet. În timp ce amestecați constant, adăugați lapte condensat îndulcit. Se amestecă până se încorporează complet, apoi se ia de pe foc.
Se amestecă fulgii de porumb. Cu o lingură de supă, scoateți amestecul în bile de aproximativ 2 linguri. Strângeți degetele și apăsați ușor grupurile împreună. Scufundați mâinile în apă ori de câte ori devin lipicioase.
Lăsați clusterele să se stabilească la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
Resturile pot fi păstrate până la 3 zile într-un recipient etanș la temperatura camerei sau refrigerate. Se vor lipi unul de celălalt dacă sunt aglomerați.