Aragazul lent al lui Bob Braciole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 448 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. 103 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți piper măcinat, ulei vegetal, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Braciole De Vită, Slow Cooker miere - usturoi Baby Back Ribs (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway), și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY.
Instrucțiuni
1
Turnați sosul marinara în aragazul lent și puneți-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combinați ouăle și pesmetul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați ambele părți ale cărnii cu sare și piper. Bateți amestecul de pesmet peste o parte a fripturii de flanc, lăsând aproximativ o margine de un centimetru în jurul marginilor. Topiți pesmetul cu feliile de slănină; se presară cu brânză mărunțită. Pornind de la o parte lungă, rotiți bine friptura de flanc într-un jurnal. Folosiți șnur sau scobitori pentru a fixa jurnalul în 4 sau 5 locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Friptură De Flanc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea. Căutați friptura de flanc umplută în uleiul încins până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați carnea în sosul cald din aragazul lent. Sosul de lingură peste carne pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Întoarceți aragazul lent la scăzut; gătiți carnea până când este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Îndepărtați șirul / scobitorii înainte de feliere.