Bob ' s Slow Cooker Braciole

Aragazul lent al lui Bob Braciole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 448 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. 103 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți piper măcinat, ulei vegetal, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Braciole De Vită, Slow Cooker miere - usturoi Baby Back Ribs (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway), și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY.
Instrucțiuni
Turnați sosul marinara în aragazul lent și puneți-l la cald.
Combinați ouăle și pesmetul într-un castron mic.
Presărați ambele părți ale cărnii cu sare și piper. Bateți amestecul de pesmet peste o parte a fripturii de flanc, lăsând aproximativ o margine de un centimetru în jurul marginilor. Topiți pesmetul cu feliile de slănină; se presară cu brânză mărunțită. Pornind de la o parte lungă, rotiți bine friptura de flanc într-un jurnal. Folosiți șnur sau scobitori pentru a fixa jurnalul în 4 sau 5 locuri.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea. Căutați friptura de flanc umplută în uleiul încins până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Transferați carnea în sosul cald din aragazul lent. Sosul de lingură peste carne pentru a acoperi.
Întoarceți aragazul lent la scăzut; gătiți carnea până când este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Îndepărtați șirul / scobitorii înainte de feliere.