Bob ' s Slow Cooker Braciole

Bob ' s Slow Cooker Braciole
Aragazul lent al lui Bob Braciole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 448 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. 103 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți piper măcinat, ulei vegetal, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Braciole De Vită, Slow Cooker miere - usturoi Baby Back Ribs (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway), și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY.

Instrucțiuni

1
Turnați sosul marinara în aragazul lent și puneți-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Combinați ouăle și pesmetul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Presărați ambele părți ale cărnii cu sare și piper. Bateți amestecul de pesmet peste o parte a fripturii de flanc, lăsând aproximativ o margine de un centimetru în jurul marginilor. Topiți pesmetul cu feliile de slănină; se presară cu brânză mărunțită. Pornind de la o parte lungă, rotiți bine friptura de flanc într-un jurnal. Folosiți șnur sau scobitori pentru a fixa jurnalul în 4 sau 5 locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea. Căutați friptura de flanc umplută în uleiul încins până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați carnea în sosul cald din aragazul lent. Sosul de lingură peste carne pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Întoarceți aragazul lent la scăzut; gătiți carnea până când este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Îndepărtați șirul / scobitorii înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Serviți cu marinara.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista