Bob ' s Mexican umplute de pui

Bob ' s Mexican umplute de pui
Bob mexican pui umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 342 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați condimente fajita, ardei gras, fulgi de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Pui Mexican Umplute, Explozie de culoare Mexican umplute ardei gras cu pui și orez, și Mexican Umplute Poblanos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați fulgii de porumb, pudra de chili și condimentul fajita. Într-un bol separat, amestecați ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, ardeiul gras portocaliu, ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Ardei GalbenArdei Galben
Condimente FajitaCondimente Fajita
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Dragați puiul în amestecul de fulgi de porumb pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Presărați o parte a fiecărui sân cu 2 linguri de brânză Cheddar și stratificați cu 1/4 amestecul de legume. Sus cu cantități egale salsa. Rotiți cu grijă jumătățile de sân peste umplutură. Sigilați cusăturile cu scobitori, apoi dragați din nou în amestecul de fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Aranjați pieptul de pui rulat în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Se acoperă cu brânza rămasă și se continuă coacerea timp de 10 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista