Bob ' s Mexican umplute de pui

Bob ' s Mexican umplute de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Mexican umplut de Bob. Această rețetă servește 4. O porție conține 565 calorii, 61G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână ardei gras, fulgi de porumb, ardei gras portocaliu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui Mexican Umplute, Explozie de culoare Mexican umplute ardei gras cu pui și orez, și Mexican Umplute Poblanos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați fulgii de porumb, pudra de chili și condimentul fajita. Într-un bol separat, amestecați ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, ardeiul gras portocaliu, ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Ardei GalbenArdei Galben
Condimente FajitaCondimente Fajita
Ardei RoșuArdei Roșu
Praf De ChiliPraf De Chili
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Dragați puiul în amestecul de fulgi de porumb pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Pui întregPui întreg
4
Presărați o parte a fiecărui sân cu 2 linguri de brânză Cheddar și stratificați cu 1/4 amestecul de legume. Sus cu cantități egale salsa. Rotiți cu grijă jumătățile de sân peste umplutură. Sigilați cusăturile cu scobitori, apoi dragați din nou în amestecul de fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
LegumeLegume
Dientes De AjoDientes De Ajo
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Aranjați pieptul de pui rulat în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Se acoperă cu brânza rămasă și se continuă coacerea timp de 10 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista