Boabe macerate cu frisca
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și vegetarian rețete în cutia de rețete, fructele de pădure macerate cu frișcă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, grand marnier, fistic prăjit uscat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Boabe macerate cu cremă de Mascarpone, Căpșuni macerate cu frișcă Mascarpone, și Frișcă de nucă de cocos și Parfaituri de fructe de pădure macerate.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Puneți smântâna și zahărul într-un castron mic; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Lingură peste amestecul de căpșuni; se presară cu fistic.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.