Boabe de secară cu dovleac
Boabele de secară cu dovleac este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fructe de secară, nuci, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Boabe de grâu cu dovleac, Edamame și afine, 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, și Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, puneți boabele de secară; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Lăsați să se înmoaie în frigider cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore; scurgere.
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Așezați boabele de secară scurse și ingredientele rămase, cu excepția dovleceilor și nucilor, în aragazul lent. Se amestecă pentru a se amesteca.
Capac; gatiti la foc mic 7-8 ore sau pana cand boabele de secara sunt masticabile, dar fragede.
Se amestecă dovleceii. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperi; gatiti aproximativ 30 de minute sau pana cand dovlecelul este fraged. Se amestecă nucile.