Boabele de secară cu dovleac este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fructe de secară, nuci, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Boabe de grâu cu dovleac, Edamame și afine, 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, și Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, puneți boabele de secară; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Secară
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să se înmoaie în frigider cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore; scurgere.
3
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Așezați boabele de secară scurse și ingredientele rămase, cu excepția dovleceilor și nucilor, în aragazul lent. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Secară
Nuci
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Capac; gatiti la foc mic 7-8 ore sau pana cand boabele de secara sunt masticabile, dar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Secară
6
Se amestecă dovleceii. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperi; gatiti aproximativ 30 de minute sau pana cand dovlecelul este fraged. Se amestecă nucile.