Bo SS cca necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 8,77 USD pe porție. O porție conține 2244 calorii, 261g de proteine, și 78g de grăsime. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de kimchi de varză napa, sare kosher, orez cu bob scurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Bo Ssam, Bo Ssam, și Bo Sscmm pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc într-o tigaie, în mod ideal una care o ține bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Se amestecă împreună zahărul granulat și 1 cană de sare într-un castron, apoi se freacă amestecul în carne; aruncați orice amestec în exces de sare și zahăr. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și puneți-o în frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți carnea de porc din frigider și aruncați orice sucuri care s-au acumulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Puneți carnea de porc la cuptor și gătiți timp de 6 ore, ungând cu grăsimea topită și sucurile de tigaie în fiecare oră. Carnea de porc ar trebui să fie fragedă și cedantă în acest moment—nu ar trebui să ofere aproape nicio rezistență la lama unui cuțit și ar trebui să puteți trage cu ușurință carnea de pe umăr cu o furculiță. În funcție de programul dvs., puteți servi carnea de porc imediat sau lăsați-o să se odihnească și să se înmoaie la temperatura camerei timp de până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Când sunt gata de servit—se fac sosuri, stridiile sunt gata să fie decojite, salata verde este spălată etc.- rotiți cuptorul la 500 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Amestecați restul de 1 lingură de sare și zahărul brun și frecați amestecul peste tot carnea de porc. Puneți-l la cuptor timp de 10 până la 15 minute, până când zahărul s-a topit într-o crustă crocantă și dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se serveste bo SS cca. m întreg și fierbinte, înconjurat de acompaniamente.
9
Retipărit cu permisiunea de la Momofuku de David Chang și Peter Meehan, 2009 de David Chang și Peter Meehan. Publicat de Clarkson Potter / Publishers, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc., New York. David Chang este bucătarul și proprietarul Momofuku Noodle Bar, Momofuku Ssam Bar, Momofuku Ko și Momofuku
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Bakery & Milk Bar, toate situate în New York. A fost onorat cu numeroase premii, inclusiv Food & Wine 's Best Chef 2006, Bon Appettit' s Best Chef of the Year 2007, unul dintre GQ ' s Men of the Year 2007 și James Beard Awards pentru Rising Star Chef 2007 și Best Chef New York City 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
"Momofuku" este prima sa carte.Peter Meehan este un scriitor alimentar care a scris pentru New York Times și a colaborat la mai multe cărți.