Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry

Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry
Rețeta Bo-Kaap Cape Malay Kerrie - Capul Sud-African Malay Curry este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de morcovi, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Food.com are 60 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Pudră De Curry Bo-Kaap Cape Malay-Amestec De Condimente Din Africa De Sud, Curry cu fructe de mare Cape Malay și un Safari cu mâncare sud-africană la restaurantul Gold, și Cape Malay Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau o cratiță.La foc mare, prăjiți ceapa și usturoiul, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ghimbirul, pudra de curry și toate condimentele și continuați să amestecați un minut. Condimentează după gust cu piper și adaugă sarea.Reduceți ușor căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați carnea și prăjiți-o până se rumeneste pe toate părțile. (Acest lucru poate fi mai ușor dacă îndepărtați amestecul de ceapă, usturoi și ghimbir și le puneți deoparte, apoi le întoarceți în oală după ce carnea s-a rumenit.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați oțetul și bulionul, plus toate celelalte ingrediente rămase (cu excepția gemului de caise, iaurtului și bananelor). Acoperă. Reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când totul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore pentru miel și 2 ore pentru oaie, poate puțin mai mult.Se amestecă gemul de caise și iaurtul cu câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
5
Serviți acest curry cu orez galben și o varietate de sambale și atjars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fairview Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista