Bluefish cu frunze de struguri
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Peștele albastru cu frunze de struguri ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 646 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pătrunjel, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Frunze De Struguri, Frunze De Struguri, și Frunze De Struguri Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Aranjați 3 frunze de struguri astfel încât să se suprapună; repetați cu frunzele rămase.
Tăiați carnea roșie din partea inferioară a fiecărui file de pește. Puneți peștele pe frunze și condimentați cu sare și piper. Închideți peștele în frunze și periați fiecare file cu 1/2 lingură de ulei.
Într-un castron, bateți sucul de lămâie cu usturoiul, hamsia, ierburile și 3 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mic, aruncați strugurii cu ceapa și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie perforată pentru grătar, grătiți strugurii și ceapa până se înmoaie, 4 minute; se transferă în pansamentul cu lămâie și se aruncă.
Grătiți peștele învelit la foc mare, rotind o dată, până când peștele este doar gătit, 6 minute.
Se servește cu ceapa și strugurii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio