Blueberry Streusel Cobbler
Blueberry Streusel Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 505 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD pe porție. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână coaja de lămâie, amidon de porumb, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cizmar de mure-piersic cu Streusel de praline-Pecan, Peach Cizmar, Miel De Nuez, Maro Streusel Prajiturele, și Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. În castron, combinați afine, lapte condensat îndulcit și coaja de lămâie.
Într-un castron mare, tăiați 3/4 cană de unt în 1 1/2 căni de biscuiți amestecați până se sfărâmă; se amestecă amestecul de afine.
Se întinde într-o tigaie pătrată unsă de 9 inci.
Într-un castron mic, combinați restul de 1/2 cană amestec de biscuiți și zahăr brun; tăiați restul de 2 linguri de unt până se sfărâmă.
Coaceți 65 până la 70 de minute.
Se servește cald cu înghețată de vanilie și sos de afine. Păstrați resturile acoperite la frigider.
Sos de afine: în cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara și nucșoara. Adăugați treptat apă. Gatiti si amestecati pana se ingroasa. Se amestecă afine; gătiți și amestecați până la cald.