Blueberry Cheesecake Galette
Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, amidon de porumb, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 pași simpli pentru zahăr și perfecțiune fără Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, Blueberry Galette, și Blueberry Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul: pulsați făina, zahărul granulat, oțetul și sarea într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul arată ca o masă grosieră cu bucăți de unt de dimensiuni de mazăre.
Bateți oul cu 2 linguri de apă; adăugați la robotul de bucătărie și pulsați până când începe să se formeze un aluat. Întoarceți-vă pe o bucată de folie de plastic; formați-vă într-un disc, înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ceață o foaie de copt cu spray de gătit.
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci între 2 foi de hârtie pergament înmuiată.
Scoateți bucata superioară de pergament și răsturnați aluatul pe foaia de copt pregătită; îndepărtați cealaltă bucată de pergament. La frigider până când este gata de asamblare.
Faceți umplutura: aruncați afinele, 1/3 cană zahăr granulat, sucul de lămâie, amidonul de porumb și sarea într-un bol.
Bateți crema de brânză, gălbenușul de ou, restul de 2 linguri de zahăr granulat și nucșoara într-un bol separat.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză cremă peste aluat, lăsând o margine de 2 inci. Se acoperă cu afine. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură.
Stropiți amestecul de brânză cremă rămas peste fructe de pădure; la frigider 30 de minute.
Puneți o foaie de copt inversată în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 425 grade F.
Ungeți crusta cu oul bătut și presărați cu zahăr grosier.
Puneți foaia de copt cu Galeta direct pe foaia de copt fierbinte din cuptor.
Coaceți până când crusta este aurie, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia.
Fotografie de Anna Williams