Blue Cheese Goug Undergres
Blue Cheese Goug ar putea fi doar corres hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 9 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, brânză Daneză, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată de pui de bivol în Gougeres cu brânză albastră, Salată De Rucola Cu Pere Și Goug Blue Cheese Uplemorres, și Buffalo Chowder de porumb de pui cu Goug Blue Cheese Ufrougres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 375 F. Linia de F. mare rimmedfoaie de copt cu pergament.
Combinați mai întâi5 ingrediente într-o cratiță medie grea.Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecândpână când untul este topit. Se amestecă făina; reducecăldură la mediu-scăzut. Se amestecă energic până cândamestecul formează aglomerări mari de aluat și se formează film pe fundul cratiței, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
Între timp, amestecați ouăle în mediucastron.
Transferați 1 lingură de ou bătut într-un castron mic și rezervați.
Adăugați 1/3 din ouăle bătute rămase în aluat în cratiță; bateti pana se incorporeaza bine.
Adăugați restul de ouă în 2 adaosuri, amestecând până când ouăle sunt complet absorbite după fiecare adăugare(aluatul va fi lipicios).
Se amestecă în brânză albastră.
Aruncați aluatul cu lingurițe pe foaia de coacere, formând aproximativ 24 de bucăți de mărimea nucului și distanțându-se la aproximativ 1 inch.Folosind perie de patiserie, periați fiecare movilă cuou conservat, aplatizând orice vârfuri ascuțite.
Coaceți goug arcres până se umflă, auriu și se usucă, aproximativ 30 de minute. Faceți înainte: poate fi făcut cu până la 1 săptămână înainte.Se răcește complet.
Așezați în recipiente etanșeși depozitați în congelator. Reîncălziți foaia de coacere în cuptorul de 350 cm. F până se încălzește,aproximativ 5 minute.
Pentru a face mai ușor să aruncați aluatul lipicios sau aluat pe foaia de copt, pulverizați ușor lingura cu spray de ulei vegetal Nonstick. Pentru a fi sigur căkucrougele sunt complet coapte, străpungeți partea de sus a unuia cu un cuțit mic ascuțit. Interiorular trebui să fie gol și uscat. Nu subbrăcați corcrele goug, deoarece acestea se pot prăbuși.
O petrecere de lux nu estenu este completă fără vin spumant. Cu aperitivele, încercați Cristalino Brut Ros aprox. Cava ($
din Spania. Roz Bulbuc iscrisp și uscat cu arome minunate de fructe de padure. În plus, este o afacere incredibilă.