Blts De Somon Cu Față Deschisă
Blts de somon cu față deschisă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de slănină afumată cu hickory, roșii, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon cu față deschisă și BLTs de Avocado, BLTs De Roșii Prăjite Cu Față Deschisă, și Brânză Cu Față Deschisă Pimiento BLTs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Felii de slănină cu microunde conform instrucțiunilor pachetului; pus deoparte.
În timp ce baconul gătește, presărați pește cu 1/8 linguriță de piper.
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 10 până la 13 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Îndepărtați pielea de pește și tăiați peștele în bucăți.
În timp ce peștele gătește, combinați maioneza, sucul de lămâie, mărarul și restul de 1/8 linguriță de piper.
Întindeți 1 lingură de maioneză de mărar pe fiecare felie de pâine franceză; se acoperă cu 1 frunză de salată, 2 jumătăți de roșii, 2 felii de slănină și o pătrime din bucăți de somon.
Stropiți maioneza de mărar rămasă uniform peste fiecare sandviș.
Se servește cu: salată de roșii și castraveți
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.