BLT: salată de vită, praz și roșii - cu pansament cu slănină - în plus

BLT: salată de vită, praz și roșii - cu sos de slănină - un extran este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 880 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,55 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare și piper, stropiți apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Blt: Salată De Vită, Praz Și Roșii, Salată de slănină, salată verde și roșii Cherry cu pansament Aioli, și Salată de vită și roșii la grătar cu pansament de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sau un grătar la foc mediu-mare.
Aduceți fripturile la temperatura camerei, stropiți cu ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper pe ambele părți.
Așezați fripturile pe grătar, gătiți carnea timp de 10 până la 12 minute pentru centrele roz. Întoarceți de două ori și lăsați carnea să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
În timp ce carnea gătește, slănină brună într-o picătură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie medie până la mare la foc mediu-mare.
Se toacă prazul, apoi se înmoaie într-un bol mare cu apă sau se separă prazul tocat curgând sub apă. Uscați prazul într-un prosop de bucătărie.
Așezați slănina gătită pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția unei linguri de picături de slănină, apoi se adaugă prazul și se ofilesc. Condimentează prazul gătit cu sare și piper, după gust.
Transferați slănina gătită într-un robot de bucătărie și adăugați Worcestershire, oțet, muștar, puțin piper negru și un strop de apă. Porniți procesorul și transmiteți în 1/2 cană ulei de măsline extravirgin.
Pe fiecare placă de cină, aranjați un pat de romaină mărunțită și roșii tăiate gros. Feliați carnea împotriva bobului fripturii. Aranjați friptura peste roșiile feliate. Împrăștiați prazul peste fripturile feliate și turnați pansamentul de slănină deasupra.