BLT Burgers
BLT Burgers ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 788 calorii, 41G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de slănină, chifle de hamburger, mandrină de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Salată BLT, Salată BLT, și Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă, apoi transferați cu o spatulă cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Ținând o pătrime de carne de vită în palmă, faceți o depresiune în carne de vită și adăugați o pătrime de slănină la depresie. Trageți carnea de vită peste slănină pentru a închide complet, apoi aplatizați-o într-o pastă groasă de 3/4 inci (4 inci în diametru). Faceți încă 3 torturi în același mod cu carnea de vită și slănina rămase.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (foc mediu pentru gaz).
Condimentați chiftelele pe ambele părți cu sare și piper. Grătar cu ulei, apoi grătare, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, 5 până la 8 minute în total pentru mediu-rar. (Burgerii vor continua să gătească ușor după ce au fost scoși de pe grătar.)
Asamblați burgeri cu chifle și acompaniamente.
* Patties pot fi formate cu până la 1 oră înainte și răcite, acoperite.· Dacă nu sunteți în stare să grătar în aer liber, patties poate fi saut în 3 linguri bacon grăsime rămase în tigaie (aruncați restul) la foc mediu-mare, de cotitură peste o dată, 6-8 minute pentru mediu-rare.