Bloody Mary Salmon

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, somonul Bloody Mary ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 322 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână file de somon, sare și piper, amestec picant bloody mary și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cel Mai Bun Bloody Mary (+Construiește-Ți Propriul Bar Bloody Mary), Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, și Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de somon într-un vas mediu de copt și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă amestecul picant bloody mary peste fileuri. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Se fierbe aproximativ 7 minute, până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță și suprafața este ușor rumenit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.