Bloody Mary Ice Pops

Bloody Mary Ice Pops
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vodcă, suc de lămâie, suc de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bloody Mary Ice Pops, Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, și Bloody Maria-Spaniolă Bloody Mary pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper într-un blender până se omogenizează, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o ceașcă mare de măsurare, apăsând și apoi aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
2
Se toarnă în forme. Înghețați 30 de minute. Introduceți bețișoare, apoi înghețați până la fermitate, aproximativ 24 de ore.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista