Blondies De Caramel Sărat Cu Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Blondies de Caramel sărat cu dovleac. Această rețetă servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de sare de masă, topping de caramel, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blondies De Caramel Sărat Cu Dovleac, Caramel Sărat Blondies, și Caramel Sărat Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch tigaie pătrat cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați toppingul de caramel și sarea de mare; pus deoparte. În castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea de masă, scorțișoara și nucșoara. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați oul, vanilia și dovleacul; bate până se omogenizează bine. Adăugați încet amestecul de făină, bătând doar până se combină.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Coaceți 10 minute; scoateți din cuptor.
Se toarnă 3/4 cană din toppingul de caramel rezervat peste crusta parțial coaptă.
Întindeți aluatul rămas peste caramel.
Coaceți cu 30 până la 40 de minute mai mult sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Se presară cu zahăr pudră.
Stropiți cu toppingul de caramel rămas.