Blondies De Caramel Sărat Cu Dovleac

Blondies De Caramel Sărat Cu Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Blondies de Caramel sărat cu dovleac. Această rețetă servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de sare de masă, topping de caramel, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blondies De Caramel Sărat Cu Dovleac, Caramel Sărat Blondies, și Caramel Sărat Blondies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch tigaie pătrat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, amestecați toppingul de caramel și sarea de mare; pus deoparte. În castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea de masă, scorțișoara și nucșoara. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Sare De MareSare De Mare
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați oul, vanilia și dovleacul; bate până se omogenizează bine. Adăugați încet amestecul de făină, bătând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 10 minute; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se toarnă 3/4 cană din toppingul de caramel rezervat peste crusta parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Întindeți aluatul rămas peste caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Coaceți cu 30 până la 40 de minute mai mult sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
10
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
11
Stropiți cu toppingul de caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista