Blondies
Blondies ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 257 calorii. Dacă aveți la îndemână migdale, chipsuri de caramel, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Blondies, Blondies, și Cele Mai Bune Blondies.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și tapetați o tigaie de copt de 9 pe 9 pe 2 inci cu hârtie pergament, permițând o consolă de 2 inci. Ungeți și căptușeala.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu și dați deoparte.
Topiți untul într-o cratiță medie; adăugați ambele zaharuri și bateți până se combină și zahărul se topește, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un castron mediu și lăsați să se răcească ușor.
Bateți ouăle și extractul de vanilie până se combină.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se încorporează. Îndoiți chipsurile de ciocolată, migdalele și chipsurile de caramel și transferați amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți până când partea superioară se fisurează ușor și este fermă la atingere și o frigăruie introdusă în centru iese cu bucăți umede agățate de ea, 24 până la 27 de minute.
Scoateți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet.
Scoateți barele din tigaie folosind mânerele pergamentului, transferați-le pe o tăietură și tăiați-le în pătrate de 2 inci.