Blintz Brunch Bake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați blintz Brunch coaceți. Această rețetă face 16 porții cu 272 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brunch de duminică: tort blintz copt cu sos proaspăt de afine, Peste Noapte Blintz Coace, și Peste Noapte Blintz Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 163°.
Bateți Neufchatel, ricotta, 2 ouă, 1/4 cană de zahăr, coajă de lămâie și suc într-un bol mare cu mixer până la amestec.
Bateti restul de ouă, zahăr, făină, unt, lapte și praf de copt în castron separat până la amestec.
Întindeți 1/3 din aluat pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu amestec Neufchatel, apoi lăsați aluatul.
Coaceți 45 min. sau până când centrul este setat.