Blini cu somon afumat

Blini cu somon afumat
Blini cu somon afumat durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 18 și costă 66 de cenți per porție. Acest mic dejun are 101 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Mergeți la magazin și luați făină, făină de hrișcă, somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Rețete similare sunt Blini cu somon afumat, Blini cu somon afumat și Blini cu somon afumat și măsline.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați ambele făinuri, praful de copt și sarea într-un castron. Într-un castron separat, amestecați laptele, oul și 1 lingură de unt clarificat, apoi amestecați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încinge 1 lingură de unt clarificat într-o tigaie medie și aruncă aluatul în tigaia fierbinte, câte 1 lingură. Gatiti la foc mediu-mic pana cand se formeaza bule pe partea superioara a blinii, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 1 minut sau până când se rumenesc. Repetați cu aluatul rămas. (Eu curăț tigaia fierbinte cu un prosop uscat de hârtie între loturi.) Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru a servi, acoperiți blinii cu o bucată de somon afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
5
Adăugați o praf de creme fraiche și o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Blini. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista