Blinele de Squash de vară: Kolokethokeftaide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 680 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, kasseri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Squash Blinele, Squash Blinele, și Blinele De Squash Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline la foc mediu. Transpirați dovlecelul și ceapa împreună până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un robot de bucătărie, curățați amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți bine pentru a obține umiditate suplimentară. Puneți într-un castron cu brânză, unt, pesmet, ouă, scallions, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ghimbir întreg, Zdrobit
Căpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se amestecă bine.
5
Lăsați-l să stea 1 oră, la frigider.
6
Rulați în bile de aproximativ 2 inci. Trageți ușor în făină și prăjiți în uleiul de măsline rămas și untul până se rumenesc.