Blinele De Conopidă Curry
Blinele de conopidă curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 315 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, sare de mare, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Reteta De Prajituri De Conopida Curry, Tailandez Curry blinele dovlecel cu sos de arahide picant, și Blinele De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți aluatul. Zdrobiți semințele de chimen și muștar, ardei iute și boabe de piper într-un pistil și mortar până când aveți o pulbere.
Puneți făina într-un bol de amestecare și amestecați condimentele măcinate și turmericul.
Se toarnă cea mai mare parte a berii și se amestecă ușor. Verificați consistența - doriți să fie grosimea smântânii grele. Dacă este prea gros, amestecați restul berii. Nu vă faceți griji prea mult pentru a avea bucăți mici în aluat, deoarece acestea vor deveni doar bucăți crocante frumoase atunci când începeți să prăjiți. Se condimentează cu sare de mare și se lasă deoparte.
Tăiați fundul tulpinii și rupeți conopida în flori de dimensiuni mușcate. Feliați tulpina în bucăți de 1 inch - în acest fel se va găti în același ritm. Spălați conopida, scurgeți-o și uscați-o cu prosoape de bucătărie.
Așezați bucățile de conopidă într-un castron și praf cu puțină făină.
Turnați uleiul într - o cratiță adâncă - doriți să aibă o adâncime de aproximativ 4 până la 5 inci-și încălziți-l la 350 de grade F. Dacă nu aveți un termometru, nu vă faceți griji, aruncați doar o bucată de cartof în ulei. Când plutește la suprafață și începe să sfârâie, uleiul va fi la temperatura potrivită, așa că scoateți cartoful din tigaie.
Agitați orice exces de făină de pe conopidă. Unul câte unul, înmuiați bucățile în aluatul de bere, apoi așezați-le cu grijă în uleiul încins, îndepărtându-le de dvs. în timp ce faceți acest lucru. Asigurați-vă că stați înapoi, astfel încât să nu vă stropiți. Cel mai bine este să le prăjiți în loturi, astfel încât să nu supraaglomerați tigaia (dar serviți-le imediat ce fiecare lot este gata). De fiecare dată când un lot de conopidă este aproape gata, adăugați câteva frunze de pătrunjel bătute în tigaie și prăjiți 40 de secunde (doriți să le serviți împrăștiate peste clătite). Prăjiți ușor bucățile, întorcându-le de câteva ori cu o lingură pliată. Când sunt rumenite și crocante, ridicați-le din ulei, permițând oricărui exces să se scurgă înapoi în tigaie și să se scurgă pe prosoape de bucătărie. Praf cu sare de mare și stoarceți puțin suc de lămâie.
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"