Blinele De Conopidă
Blinele de conopidă este un fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 133 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, conopidă, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Blinele De Conopidă, Blinele De Conopidă, și Blinele De Conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Se toarnă aproximativ 4 litri de apă într - o tigaie de 6 până la 8 litri; aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați conopida și 1 lingură de sare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când conopida este suficient de moale pentru a se zdrobi, 10 până la 12 minute.
Puneți conopida într-un castron mare și amestecați cu o furculiță.
Lăsați să se răcească până nu mai aburiți. Se amestecă ouăle, usturoiul și sosul fierbinte, apoi se amestecă făina, praful de copt, ardeiul, piperul și restul de 1/2 linguriță de sare.
Se toarnă 1 linguriță de ulei de măsline într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aruncați amestecul de conopidă în linguri îngrămădite în tigaie și gătiți, întorcându-vă o dată, până când blinele se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 6 până la 8 minute pe lot.
Transferați pe foaia de copt și păstrați la cald în cuptor în timp ce gătiți restul de biscuiți.
Adăugați mai mult ulei după cum este necesar între loturi.
Garnisiți cu pătrunjel tocat și smântână, salsa sau chutney după dorință.