Blinele De Conopidă
Blinele de conopidă este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 6 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, conopidă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blinele De Conopidă, Blinele De Conopidă, și Blinele De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați conopida și gătiți timp de 2 minute.
Se scurge bine, apoi se întinde conopida pe o hârtiefoaia de copt curățată pentru a se răci; se usucă conopida.
Într-un castron mic, combinați 1/2 linguriță de sare cu praful de copt, chimenul, coriandrul, piperul și ienibaharul. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu un vârf de sare la viteză mare până se formează vârfuri ferme. Îndoiți conopida și amestecul de condimente.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă. Ungeți foarte ușor tigaia. Aruncați linguri de aluat de fritter în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 2 minute.
Transferați prăjiturile pe o foaie mare de copt cu margini. Repetați cu aluatul rămas, acoperind tigaia cu ulei, după cum este necesar.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul cu cele 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline și condimentați cu sare. Reîncălziți prăjiturile în cuptor, aproximativ 2 minute.
Încingeți fiecare fritter cu 1/2 linguriță de sos de iaurt și puțin caviar.
Transferați într-un platou și serviți.