Blazy ' s Pepperoni împânzit Lasagna
Lasagna pepperoni împânzit Blazy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 786 calorii, 40g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,63 USD pe porție. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, roșii, foi de lasagna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pepperoni Lasagna, Pepperoni Lasagna Roll-Up-Uri, și Pepperoni Lasagna Roll-up-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Se fierbe 6 litri de apă, se adaugă un vârf de sare și se fierbe pastele aproape gata, aproximativ 7 minute.
Scoateți din apă și șocați într-o baie de gheață.
Într-o cratiță medie, adăugați pepperoni și sotati la foc mediu până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Se scoate de pe foc și se scurge pe un prosop de hârtie.
Într - o tigaie sau vas de copt de 10 pe 14 pe 3 inci, turnați 1 cană de sos de roșii în partea de jos și în jurul părților laterale.
Foi de lasagna strat pe partea de jos a tigaie, se suprapun cu 1/2 inch.
Adăugați o treime din ricotta și un sfert din mozzarella, cârnați, pepperoni și parmezan. Puneți 1 cană de sos de roșii deasupra. Repetați acest lucru încă de două ori.
Pe foaia superioară, terminați cu ceașca rămasă de sos de roșii, mozzarella, cârnați și pepperoni și praf cu parmezan.
Coaceți până când brânza bule în jurul marginilor și partea de sus este topită și maro auriu deschis, aproximativ 45 de minute. Dacă coaceți vasul din congelator, adăugați 15 până la 20 de minute la timpul de gătire sau până când este bubuit. Acoperiți ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Tăiați și serviți imediat cu mai mult sos, dacă doriți.
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu până la mic până la transparent, aproximativ 20 de minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până aproape maro, aproximativ 10 minute. Apoi, adăugați roșiile și gătiți timp de 30 de minute la foc mic până la mediu.
Adăugați busuiocul și oregano și continuați să gătiți încă 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper, se răcește și se păstrează la frigider până este gata de utilizare.