Blaturi De Brioșe Pentru Prăjituri
Crumb tort Muffin Topuri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 268 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Blaturi De Briose De Turtă Dulce, Migdale Bucurie Brioșă Topuri, și Blaturi De Briose Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați rack-ul în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 buc.
Bateți zahărul, sarea, untul topit și uleiul într-un castron mare.
Bateți oul, laptele, smântâna și vanilia. Amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic.
Se amestecă în amestec umed până se combină.
Bateți făina, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mare până se combină.
Adăugați unt topit și vanilie și aruncați cu degetele până când amestecul formează firimituri umede.
Se toarnă 2 linguri de aluat în fiecare cană și se întinde uniform (Vezi nota).
Se presară cu 1/2 amestec de firimituri.
Coaceți până când sunt aurii și prăjiturile sunt doar ferme, aproximativ 15 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie 5 minute, apoi transferați-le pe grătar pentru a se răci. Repetați cu aluatul și firimiturile rămase.