Blaturi De Briose Cu Afine

Blaturi De Briose Cu Afine
Blueberry Muffin Tops este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 118 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 28. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de lămâie, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Blaturi De Briose Cu Afine, Blaturi De Briose Cu Afine, și Blaturi De Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Nucă De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați aluatul de biscuiți să stea la temperatura camerei 10 minute pentru a se înmuia. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F. F. Linia 2 foi cookie cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de făină, zahăr și unt cu furculița până se sfărâmă; pus deoparte pentru a fi folosit pentru topping. Într-un alt castron mic, amestecați restul de 1 cană de făină, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Aluat CookieAluat Cookie
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți aluatul și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. La viteză mică, bateți oul, laptele, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de făină doar până se combină (nu se amestecă prea mult; amestecul va fi un aluat gros). Îndoiți cu grijă afinele. (Dacă utilizați fructe de pădure dezghețate, clătiți și uscați cu un prosop de hârtie înainte de a adăuga.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Fructe De PadureFructe De Padure
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
3
Aruncați aluatul îngrămădind linguri la o distanță de 1 până la 2 inci pe foile de prăjituri, folosind o spatulă de cauciuc pentru a răzui aluatul din lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți 3 minute; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați fiecare blat de brioșă cu aproximativ 1 linguriță de topping de firimituri; reveniți imediat la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți cu 16 până la 20 de minute mai mult sau doar până când marginile încep să se rumenească. Se răcește pe foile de cookie cu 2 până la 3 minute înainte de a le scoate pe rafturile de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Revista