Blanquette de vițel

Blanquette de vițel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blanquette de vițel. Această rețetă servește 6. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 773 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, tagliatelle, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Blanquette De Vițel, Blanquette de Veau, și Marsala De Vițel.

Instrucțiuni

1
Se toarnă bulionul și vinul într-o cratiță mare, apoi se adaugă toate legumele, cu excepția ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoiul și rozmarinul și aduceți la fierbere, apoi fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Tăiați vițelul din orice exces de grăsime și tăiați-l în cuburi mari de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Se adaugă în tigaie cu ciupercile. Reveniți la foc mic, condimentați bine, apoi gătiți timp de 20 de minute până când carnea este doar fragedă; permiteți mai mult dacă nu este. Tocanita poate fi răcită și răcită sau congelată în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Când este gata de servit, bateți gălbenușurile și smântâna. Întoarceți tocanita la foc mic, amestecați hreanul sau muștarul, amestecați rapid gălbenușurile și smântâna, apoi amestecați până începe să se îngroașe ușor. Aveți grijă să nu supraîncălziți sau amestecul se va coagula. Se amestecă untul, se scoate tigaia de pe foc, apoi se amestecă pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul. Verificați din nou condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Între timp, fierbeți tagliatelle conform instrucțiunilor ambalajului aproximativ 3 minute pentru pastele proaspete, până la 10 minute pentru uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste ProaspetePaste Proaspete
TagliatelleTagliatelle
7
Se scurge și se aruncă cu puțin unt. Faceți într-un butoi de paste (vezi mai sus dreapta) sau pur și simplu împărțiți între șase farfurii încălzite. Lingurați Blanquette de vițel deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Faceți un butoi din calea lui tagliatelle Gordon: ridicați câteva fire de paste, săpând o furculiță de sculptură în oală de 3-4 ori. Ridicați pastele astfel încât firele să atârne libere și apăsați pe partea laterală a tigaiei. Apoi, ținând cu degetele (curate), începeți să răsuciți pastele într-o formă de butoi, împingând înapoi pe partea tigaiei o dată sau de două ori până la neaten. Când toate firele sunt înfășurate, puneți furculița în centrul unei farfurii și împingeți ușor pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sculptură FurculițăSculptură Furculiță
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista