Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blanquette de vițel. Această rețetă servește 6. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 773 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, tagliatelle, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Blanquette De Vițel, Blanquette de Veau, și Marsala De Vițel.
Instrucțiuni
1
Se toarnă bulionul și vinul într-o cratiță mare, apoi se adaugă toate legumele, cu excepția ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și rozmarinul și aduceți la fierbere, apoi fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Tăiați vițelul din orice exces de grăsime și tăiați-l în cuburi mari de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Se adaugă în tigaie cu ciupercile. Reveniți la foc mic, condimentați bine, apoi gătiți timp de 20 de minute până când carnea este doar fragedă; permiteți mai mult dacă nu este. Tocanita poate fi răcită și răcită sau congelată în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Când este gata de servit, bateți gălbenușurile și smântâna. Întoarceți tocanita la foc mic, amestecați hreanul sau muștarul, amestecați rapid gălbenușurile și smântâna, apoi amestecați până începe să se îngroașe ușor. Aveți grijă să nu supraîncălziți sau amestecul se va coagula. Se amestecă untul, se scoate tigaia de pe foc, apoi se amestecă pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul. Verificați din nou condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Nonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, fierbeți tagliatelle conform instrucțiunilor ambalajului aproximativ 3 minute pentru pastele proaspete, până la 10 minute pentru uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Proaspete
Tagliatelle
7
Se scurge și se aruncă cu puțin unt. Faceți într-un butoi de paste (vezi mai sus dreapta) sau pur și simplu împărțiți între șase farfurii încălzite. Lingurați Blanquette de vițel deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Faceți un butoi din calea lui tagliatelle Gordon: ridicați câteva fire de paste, săpând o furculiță de sculptură în oală de 3-4 ori. Ridicați pastele astfel încât firele să atârne libere și apăsați pe partea laterală a tigaiei. Apoi, ținând cu degetele (curate), începeți să răsuciți pastele într-o formă de butoi, împingând înapoi pe partea tigaiei o dată sau de două ori până la neaten. Când toate firele sunt înfășurate, puneți furculița în centrul unei farfurii și împingeți ușor pastele.