Blackhorse Stew

Blackhorse Stew
Blackhorse tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 370 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de cotlet de porc, boia de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, și Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Aruncați carnea de porc și făina împreună într-un castron pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare până când se face suficientă grăsime pentru a acoperi fundul tigaiei; adăugați carne de porc și ceapă. Gatiti si amestecati amestecul pana se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți aproximativ jumătate din grăsime din tigaie și reveniți la foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se condimentează amestecul cu boia de ardei; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
6
Se toarnă bere peste amestecul de porc, se aduce la foc mic și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Întindeți varza murată în fundul unei farfurii cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Se toarnă amestecul de porc peste varza murată. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista