Blackhorse Stew
Blackhorse tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 370 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de cotlet de porc, boia de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, și Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aruncați carnea de porc și făina împreună într-un castron pentru a acoperi.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare până când se face suficientă grăsime pentru a acoperi fundul tigaiei; adăugați carne de porc și ceapă. Gatiti si amestecati amestecul pana se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Scurgeți aproximativ jumătate din grăsime din tigaie și reveniți la foc.
Se condimentează amestecul cu boia de ardei; se amestecă.
Se toarnă bere peste amestecul de porc, se aduce la foc mic și se fierbe 5 minute.
Întindeți varza murată în fundul unei farfurii cu caserole.
Se toarnă amestecul de porc peste varza murată. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.