Blackberry Thumbprints
Blackberry Thumbprints ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, făină, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Blackberry Sage Thumbprints, Amprente De Mure - Salvie, și Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 6 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 32
Procesați migdalele într-un robot de bucătărie 30 de secunde sau până când sunt măcinate fin.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat 1 cană de zahăr pudră, bătând bine.
Combinați făina, următoarele 3 ingrediente și migdalele; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând până se omogenizează.
Formați aluatul în bile de 3/4 inci și așezați-le la distanță de 2 inci pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare în fiecare bilă, formând o indentare.
Coaceți la 325 timp de 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește pe foi de copt 2 minute.
Transferați la rafturi de sârmă și răciți 30 de minute.
Așezați conservele într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; decupați 1 colț de pungă pentru a face o gaură mică. Țeava se păstrează în indentări.
Încercați Această Răsucire!
Bulgări de zăpadă de migdale: omiteți cuișoarele, scorțișoara și conservele. Creșteți făina la 2 1/2 căni. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 4, bătând în 1 linguriță. extract de vanilie cu unt și zahăr. (Aluatul va fi sfărâmicios.) Formați și coaceți aluatul conform instrucțiunilor, fără a face indentări. Se răcește pe foi de copt 2 minute.
Transferați la rafturi de sârmă și răciți 10 minute.
Rulați fursecurile în 1/2 cană zahăr pudră. Mărci: despre 5 duzină. Timp practic: 25 min.; Timp Total: 1 oră, 37 min.