BlackBerry-Sorbet De Ceai Negru
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? BlackBerry-sorbetul de ceai negru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mure, zahăr, ceai assam și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceai negru-Sorbet de mure, Sorbet De Mure, și Sorbet De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, învârtiți murele până se curăță.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron, presând pulpa cu o spatulă pentru a extrage cât mai mult suc; ar trebui să aveți 2 căni pure. Aruncați solidele.
Bateți ceaiul și zahărul în pur. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 3 ore sau până la 1 zi.
Congelați într-un aparat de înghețată (cel puțin 1 1/2-qt. capacitate) conform instrucțiunilor producătorului până când mașina se oprește sau dasherul este greu de rotit.
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și congelați până când este ferm, aproximativ 3 ore.