Blackberry Grunt

Blackberry Grunt
Blackberry Grunt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Blackberry Grunt, Blackberry Grunt, și Blueberry Grunt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați o bucată de folie de aluminiu pe raftul inferior al cuptorului pentru a prinde eventualele picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Amestecați 1 cană făină universală, făină integrală de grâu, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu împreună într-un bol mare. Lucrați 1/4 cană de unt în amestec de făină folosind mâinile până când aproximativ jumătate din unt a fost încorporat, iar restul este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină-unt; adăugați zară în fântână. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Praf ușor o bucată de hârtie pergament cu 1 lingură de făină universală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6
Întoarceți aluatul pe hârtia pergament pregătită. Formați aluatul într-o bilă; înfășurați hârtie pergament în jurul aluatului. A se păstra la frigider în timp ce pregătiți umplutura de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
7
Amestecați murele, 1 1/4 cană de zahăr și apă împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă amestecul de mure în untul topit și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți și amestecați până când lichidul s-a redus și este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Aruncați ușor linguri mari de aluat uniform în amestecul de mure; se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți din cuptor și lăsați grunt să se răcească timp de 15 până la 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista