Black Bass Bouillabaisse cu Trofie Pastan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 9,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de bulb de fenicul, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion de Bouillabaisse, Trofie a la Genovese, și My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.