Biți Urât: Turcia Gât Gumbo

Biți Urât: Turcia Gât Gumbo
Biți urât: Turcia gât Gumbo ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 7 și costă 3,2 USD pe porție. O porție conține 545 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cârnați andouille, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați The Nasty Bits: Posole De Gât De Porc, The Nasty Bits: Pipotă De Curcan, și Biți Urât: Cod Milt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un satâr greu, tocați gâturile de curcan în segmente de 3 inci și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
2
Pentru a face roux: încălziți cele 1 1/4 căni de ulei vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, amestecați făina de 1 1/2 căni și reduceți focul la mediu. Gatiti, batand constant si incet pana cand rouxul s-a ingrosat si este foarte maro inchis. Acest proces ar trebui să dureze 40 de minute până la o oră. La un moment dat, poate doriți să treceți de la un tel la o spatulă sau o lingură de lemn pentru ușurință în utilizare. La 20 de minute de la gătit, reduceți focul la minim și aveți grijă ca nimic să nu se lipească de fundul oalei; acest lucru poate necesita să folosiți atât un tel, cât și o spatulă pentru a verifica periodic fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Când rouxul s-a întunecat până la nuanța potrivită de maro, adăugați ceapa, ardeiul gras, țelina, jalapeno și poblano, usturoiul, sarea, piperul negru, cayenne, pudra de chili și boia. Legumele se vor aburi și vor sfârâi când vor lovi rouxul. Lăsați rouxul să se răcească scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați stocul în oală și aduceți amestecul la fierbere, încorporând rouxul în lichid. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute. Îndepărtați continuu uleiul care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați gâturile de curcan și fierbeți încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
6
Adăugați cârnații și fierbeți timp de aproximativ o jumătate de oră mai mult. În acest moment, carnea de curcan va fi fragedă cu furculița, iar cârnații tocmai s-au fiert. Gustă bulionul. Dacă mai are o aromă puternică de roux (adică prea făinoasă sau pastoasă), mai adăugați câteva căni de stoc sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
7
Încălziți câteva linguri de ulei într-o tigaie setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați okra și saut 9ume, amestecând sau răsturnând okra timp de aproximativ 6 până la 8 minute până când se rumenesc ușor și nămolul s-a fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
9
Adăugați okra la gumbo și fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
BameBame
10
Gumbo-ul este terminat atunci când nu mai există ulei care poate fi degresat de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
Subţire-Subţire-
11
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate19
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista